Pedoman Njupuk Mbalik

Pedoman Njupuk Mbalik

Pedoman Sampeyan Njupuk Mbalik kanggo Nglangi

Hot

Thursday, January 4, 2018

Pedoman Sampeyan Njupuk Mbalik kanggo Nglangi

January 04, 2018 0

Minangka pungkasan, aku duwe understudy sing sèket utawa luwih sing wis mlebu menyang sistem nglangi. Iku teka kanggo kula minangka ngeramaken minangka ajeg ing umur iki, padha arep nyoba game beda minangka lawan kanggo nglangi. Dheweke perlu nganyarke dheweke nglangi lan ora kasep banget kanggo sinau awit dheweke wis dewasa. Dadi, dheweke wis nglangi kanggo wektu sing suwe lan aku kesengsem karo dheweke terus-terusan nalika sinau. Supaya apa kursus kanggo bali menyang nglangi ing kasempatan mati sing milih kanggo pindhah bebarengan karo kita bali kanggo pengalaman nglangi?

Ing ngisor iki 3 tahap sampeyan bisa mirsani.

1) Perbaikan bertahap

Sadurunge sampeyan milih nyedhiyakake pengalaman nglangi, gunakake panuntun dhumateng pakar keluarga kanggo menehi pitutur marang kowe yen sampeyan wis entuk wiwitan. Ing acara sing diwiwiti wae, kindly nindakake advance progressively. Otot-otot wis lungguh nganti cukup suwe wiwit nglangi sadurunge sampeyan, mula sampeyan kudu nglangi nglangi kanthi cara sing disusun lan moderat. Kindly ora luwih agresif babagan jumlah laps sampeyan kudu rampung. Sampeyan bisa dadi karusakan tinimbang gedhe kanggo awak. Sampeyan bakal ngatasi dhewe lan salajengipun sampeyan bakal ngalami otot sore. Ing wayah wengi, sampeyan bisa ngrasakake rasa seneng lan ora bisa nglangi.

2) Companion

Sampeyan pancen prayoga nduwe wong golek karo sampeyan kanggo nglangi. Pakaryan sampeyan bisa nguatake sampeyan lan maneh mirsani advance sampeyan. Ing sawetara kasus, penyokong sampeyan uga bisa mbantu ndeteksi sistem basis mati lan mbantu sampeyan nglangi. Yen sampeyan nggoleki pakar mentor renang, mbayar priksa karo sekolah nglangi sing beda kanggo tarif standar lan istilah lan kondisi. Pandhuan swara bisa mbantu sampeyan mikir babagan kabeh nyiyapake proyèk nyedhiyakake adat kanggo nyentuh energi nglangi kanthi cara iki nggawe sampeyan bali menyang wangun. Padha uga pinter ing instruksi sampeyan ing rute bab nyiyapake strategi kanggo nganyarke execution sampeyan.

3) Laku apa sing sampeyan ngerti

Mesthi wae, sampeyan ora pengin nggambar mentor utawa ora ana sing bisa ngetutake kowe, ngapusi apa wae sing sampeyan ngerti. Aku bakal gumantung banget marang pengarep-arepku supaya bisa ngleksanakke blumbang sing ana ing blumbang. Ing acara sing perlu sampeyan njupuk luwih akeh babagan nglangi, aku bakal kasurung kanggo nggoleki buku ing nglangi utawa video. Iki nuduhake bantuan mbantu kula ing Pendhaftaran periode ndasari sandi nglangi pagawean. Nanging, ana sawetara istilah nglangi sing bisa ditemokake anyar kanthi cara iki sing mengaruhi kauntungan sampeyan.

Nalika sampeyan nemtokake tujuan kanggo bali menyang nglangi, sampeyan kudu disetel kanggo rasukan awak dhewe. Apa sampeyan saestu perlu yaiku moderat nanging sacara logis ndadekke babagan nglangi sing bisa ngrampungake tujuan sampeyan kanthi adhedhasar tahap 3 sing kasebut ing ndhuwur. Utamane, sampeyan kudu sawetara wektu sing apik nalika sampeyan lagi nglangi.
Read More